Du Lịch Golf cùng APT


Công ty TNHH Du lịch Quốc tế Châu Á – Thái Bình Dương (APT Travel ) xin gửi lời chào thân ái và lời chúc sức khỏe tới quý công ty.

Kính thưa quý vị, công ty APT Travel được thành lập từ năm 2004, trải qua hơn 6 năm phát triển và trưởng thành, chúng tôi đã mang đến dịch vụ tốt nhất cho hàng vạn lượt khách và luôn tự hào là một trong những công ty du lịch hàng đầu Việt Nam chuyên tổ chức các tour du lịch hấp dẫn trong nước và quốc tế.

Để cung cấp dịch vụ tốt hơn nữa và đáp ứng nhu cầu ngày cao của khách hàng, công ty APT Travel đã  xây dựng sản phẩm Tour Golf trong khắp cả nước và khu vực châu Á – Thái Bình Dương. Thu hút đực sự hài lòng và niềm tin ở khách hàng, chúng tôi luôn nỗ lực để xây dựng sản phẩm Tour Golf hoàn hảo tốt nhất . Vì vậy, chúng tôi rất mong nhận được sự hợp tác với quý vị ở các lĩnh vực như sân golf, sân tập golf, khách sạn, nhà hàng và  các tổ chức du lịch.

Asia – Pacific International Travel (APT Travel) please send cordial greetings and best wishes to company health.
Ladies and gentlemen, APT Travel Company was establishedin 2003, spent more than six years of development and growth,we bring the best service for thousands of passengers and are proud to be one of the travel company in Vietnam specializing inorganizing tours to attractions in the country.
To provide better service and meet the high demands of customers, the company APT Travel is developed on Tour Golf products throughout the country and the Asia - Pacific. With the aim to please and to build trust in customers, we will strive to build the perfect product for Tour Golf. So we look forward to yourcooperation in areas such as golf course, hotels, restaurants and other tourism organizations … special we have many promotion and cheaper price Golf course. Im very glad when contact with you. will be advertised widelyand traveling with us.
With the motto of cooperation for mutual Development, APTTravel companies hope to receive long-term cooperation from you.
Thank you!

APT Travel

Les duex Éléphants